Botticelli: Julia születése
2017. október 28. írta: ArtMeetsAds

Botticelli: Julia születése

1_1.jpg

A színésznő, egy itáliai mester és a kávé találkozásából csak valami jó lehet.

Több mint 500 év után Sandro Botticelli egyik leghíresebb műve új értelmezést kapott a Lavazza felkérésére és Julia Roberts közreműködésével. 

Az olasz márka videója egy festő és modellje nehéz pillanatával indul, az ábrázolás sehogy sem sikerül megfelelően egészen addig, amíg az istennő szerepébe bújt színésznő meg nem kóstol egy csésze kávét. A különleges, éteri mosoly ezután jelenik meg az arcán és létrejöhet a Vénusz születése című alkotás tökéletes reprodukciója. Érdekesség, hogy egy rövid villanásra feltűnik a festővászon is, amelyen látható, hogy az ábrázolást valóban a színésznő arcképére mintázták, és felismerhetők rajta a vonásai.

article-1334076-0c45d06a000005dc-373_634x345.jpg 

A reklám főként a művésznő gázsija miatt kapott nagy figyelmet, a kevesebb mint egy perces filmben egy szót sem kellett mondania, mégis több mint egymillió eurót kapott a szerepléséért. A mellékszerepekben ismert olasz személyiségek láthatók, így Paolo Bonolis műsorvezető, Luca Laurenti színész, konferanszié és Paolo Ruffini színész.

julia-roberts-lavazza-2010_1.jpg

A 2010-es videó teljes egészében itt megtekinthető:

 Forrás: itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://artmeetsads.blog.hu/api/trackback/id/tr6614326041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása